Link:: 13.10.2004 :: 22:19 Witam! Właśnie zamieściłam gry na moim blogu. Jest tu też licznik miłości. Mam nadzieję że wam się spodoba. Piszcie proszę komentarze i zapraszam do księgi gości!
Link:: 16.10.2004 :: 15:40 Witam! Dzisiejszy dzień nie był ciężki, bo w końcu dziś jest sobota! Chyba wiecie co mam na myśli. Ale po sobocie niedziela a po niedzieli szkoła! Powiem wam że życie to jedna wielka charówka. A szkoła to jej część kulminacyjna...
No to by było na tyle.. Proszę piszcie komentarze. PA!!! Komentuj(1)
Link:: 16.10.2004 :: 20:34 Witam ponownie. Mam do was pytanko:
Ile macie lat?
a) mniej niż 10
b) 10 - 14
c) 15 - 18
d) 19 - 25
e) więcej niż 25
Czekam na komentarze!!! Komentuj(16)
Link:: 17.10.2004 :: 14:31 A teraz czas na pytanko: Jakiej muzy słuchasz?
- rock
- metal
- pop
- hip hop
- dance
- techno
- disco polo
- muza lat 80
- klasyczna
Czekam na komentarze!!! Komentuj(1)
Link:: 18.10.2004 :: 15:31 Witam wszystkich!!!
Mam cichą nadzieję, że zaglądając tu wpiszecie jakiś komentarz... Jest mi bardzo smutno gdy nic nie komentujecie... ale rozchmurzam się na myśl że tu i tak jest fajnie nawet gdy nikt nie komentuje. Od dzisiaj będę próbowała na każdy dzień wymyślić hasło. Hasło na dziś brzmi: Don't worry, be happy.
I co sądzicie o moim pomyśle? Piszcie! Pozdrawiam.
Link:: 18.10.2004 :: 19:15 Hejka wszystkim. Co tam słychać? Mam nadzieję że u was wszystko oki. Mój dzionek upłynął całkiem fajnie (no oprócz lekcji matematyki z panią P.) ale ogólnie to spoksik. Niedługo moja klasa robi klasom pierwszym otrzęsiny a więc będzie niezła zabawa!!! No to ja już kończę. Proszę o jak najwięcej komentarzy. Pozdrowionka!!!
Link:: 20.10.2004 :: 15:41 OGŁASZAM WIELKĄ SONDĘ!!!
Pytanie brzmi: które państwo Cię najbardziej interesuje tzw. do którego państwa byś się najchętniej wybrał/a na wakacje?
Piszcie odpowiedzi!!!
Link:: 28.10.2004 :: 22:30 Wiecie co wam powiem? Chyba nic ciekawego jak to już na mnie przystało.. :) Dzionek upłynął całkiem miło. Mimo że pewna dziewczyna (ta której imienia nie można wymawiać) dogryzała mnie i moim kumpelom to było fajowsko. Mam do was praśbę: jak tu wpadniecie, to proszę, napiszcie co zrobić gdy dziewczyna w waszej klasie której wyjątkowo nie lubicie a która (nie wiem jakim cudem) została przewodniczącą klasy chodzi za wami rzucając głupie komentarze? Bo ja to szczerze mówiąc już nie wiem co robić... :(
Link:: 30.10.2004 :: 16:49 Witajcie!!! Nie wiem co tam u was (jak coś to napiszcie) ale u mnie raczej oki. Dzionek był bardzo fajny. Byłam z moją najlepsiejszą psiapsiółką na mieście i nakupiłam strasznie dużo NIEPOTRZEBNYCH rzeczy!!! Jak to ja... No ale raz się żyje prawda? Wiecie co? Chcę zamieścić muzę na blogu ale nie mogę znaleźć żadnej fajnej stronki z muzyką mp3. Nie musi to być koniecznie jakiś hit. Może być nawet sama melodia. Pomożecie mi? Z góry dziękuję.
Link:: 31.10.2004 :: 10:29 Dzięki za pomoc. Mam nadzieję że muzyka wam się podoba, bo jeśli nie to mogę ją zmienić. A tak wogóle to nie wiem co mam jeszcze napisać... No cóż napiszę coś później to coś wymyślę. Pozdrowionka.